Салат з пекінською капустою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Корисність пекінської капусти давно всім відома, так що пропоную приготувати з неї смачний салат, додавши томати, перець і хурму. Салат виходить незрівнянний, пікантний і ситний!
У кожного салату є своя особливість. У цьому рецепті я хочу розповісти, як приготувати салат з пекінською капустою і помідорами. Обов'язково додавайте хурму, яка надає дуже цікавий смак будь-якої страви. Для пікантності можна додати трохи майонезу в заправку. Хай щастить!
- Пекінська капуста - 6 штук (листя)
- Помідори - 2 штуки
- Мухобойка - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки (зварені круто)
Відваріть яйця круто. Пекінську капусту промийте, порвіть руками і викладіть в салатницю.
Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкою соломкою.
Помідори ріжемо кубиками.
Хурму нарізаємо соломкою.
Всю зелень подрібнюємо.
Приготуємо заправку. Змішуємо сметану з соєвим соусом і гірчицею.
Перекладаємо все овочі в салатницю. Виливаємо заправку.
Перемішуємо салат ложкою. Прикрашаємо порізаними вареними яйцями. Смачного!