Салат з пекінської капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий салат прекрасно підійде в якості легкої вечері. Набір продуктів можна назвати дієтичним. Читайте, як приготувати салат з пекінської капусти з м'ясом, і поповните скарбничку рецептів.
Яловичину можна замінити іншим м'ясом. А замість гранатового соусу використовувати виноградний або бальзамічний оцет. Цей салатик не заправляйте майонезом, тому ви можете бути цілком спокійні за свою фігуру. А якщо використовувати сир з низьким вмістом жиру, то калорій буде ще менше.
- Пекінська капуста - 200 грам
- Відварна яловичина - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 20 грам
- Гранатовий соус - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Капусту промийте під проточною водою і злегка підсушіть. Наріжте довгою соломкою і викладіть в плоске блюдо. Трохи посоліть шар.
2. Заздалегідь відваріть яловичину (ріжте подрібніше, щоб було швидше). Холодне м'ясо наріжте тонкими скибочками. Викладіть м'ясо поверх капусти.
3. Моркву наріжте тонкою довгою соломкою або натріть на тертці. Сир порізати тонкими прямокутними пластинами. Викладіть сир і моркву в блюдо з капустою і м'ясом. Посоліть і полийте оливковою олією і гранатовим соусом.