Салат з пекінської капусти з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Ваш обід буде дуже апетитним, якщо ви приготуєте салат з пекінської капусти з креветками. Додавши в якості родзинки зерна граната, він стане ще красивішим. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт!
Інгредієнти для салату з пекінської капусти з креветками доступні в будь-який час року, купити їх можна в звичайному магазині. Можливо, блюдо нагадає вам інші салати з морепродуктів, але саме креветки дарують незвичайну палітру смаків. Блюдо сподобається будь-якому вашому гостю. Салат легко засвоюється, несе велику користь організму і має незвичайний смак.
- Пекінська капуста - 0, 5 штуки
- Креветки салатні - 500 грам
- Консервовані ананаси - 500 грам
- Гранати - 0, 5 штуки
- Крем 20% - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Дістаньте з морозилки креветки, киньте їх в киплячу воду, попередньо підсолити її. Зачекайте, поки вода закипить, і ще потримайте морепродукти півтори хвилини. Візьміть друшляк, злийте воду з креветок через нього, так морепродукт залишиться чистим. Остудіть креветки при кімнатній температурі, висипте їх на приготовлену паперову поверхню і почекайте, поки вони обсохнуть.
2. Візьміть качан пекінської капусти. Наріжте його не дуже дрібно. Товсті стебла капусти не додавайте, вони тільки зіпсують весь смак салату. Викладіть нашатковану капусту в глибоку тарілку.
3. У цей час уже і креветки обсохнули. Викладіть їх поверх капусти. Посипте зернами граната. Також зробіть це блюдо шматочками ананаса.
4. Змішайте інгредієнти для заправки за допомогою блендера.
5. Візьміть ложку, все перемішайте. Слідкуйте за тим, щоб пекінська капуста була рівномірно розподілена по всьому салату упереміш з креветками. Заправте салат соусом і поставте його в холодильник на 10-15 хвилин.
6. Підготуйте салатник, перекладіть в нього блюдо. Прикрасьте салат двома-трьома гілочками петрушки або кропу. Тепер ви знаєте, як приготувати салат з пекінської капусти з креветками. Сподіваюся, що найближчим часом ви переконаєтеся в тому, наскільки це надзвичайно смачно!