Рецепт Салат з печінкою тріски (консервою) фото

Салат з печінкою тріски (консервою)
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

У наш час дуже популярні салати з печінки тріски, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати з цієї консервою. Салати з нею виходять смачними і поживними. Рекомендую!

Опис приготування:

Такий салат виходить смачним і ніжним. Його можна подавати у вигляді закуски на святковий стіл, наприклад, начинивши тарталетки або прикрасивши тости з білого хліба.

Якщо готуєте салат, то можете додати трохи майонезу і навіть дрібно нарізаний свіжий огірок. Головне, що з таким салатом легко експериментувати.

Також важливо відзначити, що печінка тріски містить в собі велику кількість вітамінів, так необхідних для нашого організму.

Смачного!

  • Печінка тріски - 190 грам (консервована)
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
1
Злийте масло з печінки. Як тільки масло зіллється, роздавите печінку виделкою.
2
Відваріть яйця до стану"круто" . Натріть їх на тертці.
3
Цибулю дрібно наріжте і з'єднайте з яйцями.
4
Печінка додайте до яєць і цибулі. Добре перемішайте. Викладіть отриманий салат в кондитерське кільце, зверху прикрасьте листям петрушки.

Схожі рецепти