Салат з печінки тріски з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Салати на основі рибних консервів є хорошою ідеєю, коли у вас немає багато часу для підготовки страви. Вам лише варто відкрити банку - і вже можна приступити до створення смачної страви.
Тепер я хочу поділитися з вами секретом, як приготувати салат з печінки тріски з яйцем. Коли обмовляється головні інгредієнти, то навіть не можеш уявити наскільки барвистим і святковим виходить страва. Це можливо завдяки свіжим овочам. Салат виглядає легким, адже в його склад не входить майонез.
- Печінка тріски - 230 грам
- Помідори черрі - 5-6 штук (або звичайного помідора 2 штук )
- Листя салату - 5-6 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Яйця перепелині - 6 штук (або курячі 2 штуки)
- Селера - 1 штука (стебло)
- Зелень - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Огірок наріжте тонкими кружечками.
Селера дрібно наріжте, а помідори розділіть на четвертинки.
Печінка тріски розділіть на середні шматочки. Масло збережіть в банку.
Яйця відварити круто. Потім розріжте їх на половинки.
Листя салату нарвіть на плоску тарілку для подачі.
На салат викладіть огірки і селера.
Потім викладіть помідори і печінка тріски.
В кінці викладіть яйця. Салат полийте олією з банки. Додайте сіль за смаком. Смачного!