Рецепт Салат з печінки тріски з яйцем фото

Салат з печінки тріски з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Печінка тріски
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Салати на основі рибних консервів є хорошою ідеєю, коли у вас немає багато часу для підготовки страви. Вам лише варто відкрити банку - і вже можна приступити до створення смачної страви.

Опис приготування:

Тепер я хочу поділитися з вами секретом, як приготувати салат з печінки тріски з яйцем. Коли обмовляється головні інгредієнти, то навіть не можеш уявити наскільки барвистим і святковим виходить страва. Це можливо завдяки свіжим овочам. Салат виглядає легким, адже в його склад не входить майонез.

  • Печінка тріски - 230 грам
  • Помідори черрі - 5-6 штук (або звичайного помідора 2 штук )
  • Листя салату - 5-6 штук
  • Огірок - 1-2 штук
  • Яйця перепелині - 6 штук (або курячі 2 штуки)
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Зелень - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 1
Огірок наріжте тонкими кружечками.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 2
Селера дрібно наріжте, а помідори розділіть на четвертинки.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 3
Печінка тріски розділіть на середні шматочки. Масло збережіть в банку.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 4
Яйця відварити круто. Потім розріжте їх на половинки.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 5
Листя салату нарвіть на плоску тарілку для подачі.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 6
На салат викладіть огірки і селера.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 7
Потім викладіть помідори і печінка тріски.
салат з печінки тріски з яйцем - фото крок 8
В кінці викладіть яйця. Салат полийте олією з банки. Додайте сіль за смаком. Смачного!

Схожі рецепти