Рецепт Салат з печінки і сиру фото

Салат з печінки і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Хочу запропонувати вам нетрадиційний салат з печінки і сиру. Цей салат простий у виконанні, а смак у нього - просто приголомшливий. Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт я, можна сказати, запозичила з бабусиної столу. В принципі, я люблю рибу і все що з нею пов'язано, так що рецепт приготування салату з печінки і сиру міцно влаштувався на перших сторінках моєї кулінарної книги. Легкий і швидкий в приготуванні він порадує не тільки ваших домочадців, але і гостей. Дивіться, пробуйте, діліться враженнями.

  • Печінка тріски - 150 грам (консервована)
  • Сир - 100 грам (твердий)
  • Яйця - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком (петрушка)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
салат з печінки і сиру - фото крок 1
Відварюємо яйця круто. Остужаем, чистимо і натираємо на крупній тертці.
салат з печінки і сиру - фото крок 2
Сир також натираємо на крупній тертці.
салат з печінки і сиру - фото крок 3
Часник чистим, моєму, дрібно нарізаємо.
салат з печінки і сиру - фото крок 4
Потім дрібно нарізаємо зелень петрушки.
салат з печінки і сиру - фото крок 5
Печінка тріски розминаємо виделкою, змішуємо з сиром, яйцями, часником і зеленню петрушки. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
салат з печінки і сиру - фото крок 6
Перемішуємо наш салат і викладаємо в салатник. Можна подавати!

Схожі рецепти