Салат з печінки і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам нетрадиційний салат з печінки і сиру. Цей салат простий у виконанні, а смак у нього - просто приголомшливий. Спробуйте!
Рецепт я, можна сказати, запозичила з бабусиної столу. В принципі, я люблю рибу і все що з нею пов'язано, так що рецепт приготування салату з печінки і сиру міцно влаштувався на перших сторінках моєї кулінарної книги. Легкий і швидкий в приготуванні він порадує не тільки ваших домочадців, але і гостей. Дивіться, пробуйте, діліться враженнями.
- Печінка тріски - 150 грам (консервована)
- Сир - 100 грам (твердий)
- Яйця - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (петрушка)
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Відварюємо яйця круто. Остужаем, чистимо і натираємо на крупній тертці.
Сир також натираємо на крупній тертці.
Часник чистим, моєму, дрібно нарізаємо.
Потім дрібно нарізаємо зелень петрушки.
Печінка тріски розминаємо виделкою, змішуємо з сиром, яйцями, часником і зеленню петрушки. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
Перемішуємо наш салат і викладаємо в салатник. Можна подавати!