Салат з огірками, капустою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у нас овочевий салат з капусти, свіжих і маринованих огірків, морква, зеленого горошку, часнику і зелені. Корисно, ароматно і дуже смачно!
Незвичайно соковитий, корисний і смачний салат підійде до трапези в будь-який час дня. Незважаючи на свою простоту і дешевизну, він може стати одним зі страв на святковому столі. Всі овочі в салаті відмінно поєднуються, доповнюючи один одного. Масло беріть на свій смак. Соняшникова може бути рафінованим або ароматним.
- Огірок свіжий - 1 штука
- Огірок маринований - 1 штука
- Капуста білокачанна - 100 грам
- Зелений горошок консервований - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
Капусту тонко наріжте, викладіть в салатник, посипте сіллю і трохи потріть руками, щоб вона стала м'якше і пустила сік.
Моркву натріть на тертці і додайте до капусти в салатник.
Свіжий огірок помийте і наріжте соломкою. Викладіть в салатник.
Маринований або солоний огірок точно також наріжте, як свіжий.
Викладіть в салат консервований зелений горошок.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Досить однієї невеликої цибулини.
Додайте в салат подрібнений часник.
А також нарізану петрушку або кріп.
Додайте в салат цукор, оцет і соняшникову олію. Перемішайте всі інгредієнти.
Салат готовий! Подавайте на закуску.