Салат з моркви по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Страви з припискою "по-селянськи" мають свої особливості. Вони готуються з доступних продуктів, звичним способом і досить просто. Тому я такі варіанти люблю. Може бути, і вам сподобається.
Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати салат з моркви по-селянськи. Другим головним інгредієнтом буде капуста. Рецепт є низькокалорійний і пісним. Він підійде для щоденного меню до багатьох гарячих страв. Заправка ідеально доповнила овочі та надала соковиту текстуру.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Капусту наріжте дуже тонкою соломкою. Потім пам'ятаєте її руками, щоб пішов сік.
Очищену моркву натріть на дрібній тертці. Додайте її до капусти.
Потім дрібно наріжте цибулю.
Потім до овочів вичавіть сік лимона, додайте сіль і масло.
Салат перемішайте. Все готово! Смачного!