Салат з лососем на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і швидкий салат з лососем на святковому столі сподобається тим, хто не любить "важкі" блюда. Він готується буквально з мінімуму продуктів, але за смаком не поступається барвистим страв з ресторану.
Щоб салат можна було відразу подати до святкового столу, приготуйте його за 10 хвилин, заздалегідь остудіть всі інгредієнти в холодильнику. За бажанням можна додавати і інші інгредієнти: твердий або плавлений сир, стеблова селера і т.Д. Рибу пробуйте на смак перед приготуванням салату, щоб знати, скільки солі потрібно додати.
- Лосось - 150 грам (слабосоленої)
- Куряче яйце - 3 штуки (відварне)
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Сіль - 3 щіпки
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)

Підготуйте зазначені інгредієнти. Червону рибу придбайте готову, слабосоленую або засолені самі в домашніх умовах.

Відварені курячі яйця очистіть від шкаралупи, промийте у воді і наріжте кубиками. Висипати нарізку в салатник.

Точно так само поступите і зі свіжим огірком, зрізуючи хвостики з обох його сторін. Приправити сіллю і м'ясну нарізку ogurečnuû Залиште на 5-10 хвилин, щоб з неї виділився сік. Якщо цього не зробити, то салат може "поплисти" .

Додайте в ємність до нарізкам майонез будь-якої жирності і акуратно все перемішайте. Сметаною майонез заміняти не можна!

Викладіть салатну основу на тарілку або на блюдо через кулінарне кільце або квадрат.

Філе слабосоленого лосося викладіть поверх салату.

Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте блюдо до столу відразу після приготування.