Салат з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, досить легкий і дуже ситний, дуже апетитний салатик поспішаю запропонувати вам на замітку. Для всіх любителів грибочків і всіляких страв з ними рекомендую повторити вдома!
Пропоную Вашій увазі чудову ідею, як приготувати салат з лисичками, квасолею і пікантною заправкою. Ця страва чудово доповнить щоденне меню, тим більше, що процес займе менше години. В кулінарну скарбничку точно раджу додати рецепт!
- Лісіцкі - 250 грам
- Цибулина - 1 штука(+ в заправку за бажанням)
- Гілочка чебрецю - 2-3 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Квасоля - 200 грам (жовта воскова)
- Яйце - 2 штуки
- Листя салату - За смаком
- Сіль, перець, Зелена цибуля - За смаком
- Оцет - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Мед - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (заправка)
1. Наш невеликий набір необхідних продуктів.
2. Увімкніть і розігрійте духовку до 180 градусів. Яйця відразу поставте варитися. Гриби вимийте і висушіть, наріжте довільно.
3. У глибокій мисці з'єднайте гриби, подрібнену цибулю, чебрець, оливкова олія. Перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і запікайте близько 20 хвилин. Паралельно відправте в киплячу підсолену воду квасоля на 3-4 хвилини.
5. У мисочці з'єднайте квасоля, і зелену цибулю, попередньо нарізавши його. Приготуйте заправку і полийте нею зверху, акуратно все перемішайте. Додайте гриби.
6. На тарілку для подачі викладіть зелень і салат. Зверху доповніть яйцем. Смачного!