Салат з квасолі пісний
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам салат, який прекрасно підійде для пісного вечері або обіду. Легкий, ситний і смачний. Салат заправляється маслом від смаження. Дивіться докладніше!
Для салату відмінно підійде волоські горіхи або арахіс. Також можна додати кунжут сирої, якщо любите його смак. Використовуйте будь-які натуральні спеції за смаком, наприклад, чорний мелений перець.
- Квасоля відварна - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Горіхи - 50-70 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Приготуйте продукти для салату. Відваріть квасоля в солоній воді до готовності. Залиште у воді остигати, щоб не потріскалася квасоля, а після злийте остигнула воду. Очистіть цибулю.
Поріжте цибулю півкільцями крупно, щоб він відчувався в салаті.
Покладіть цибулю в сковороду з рослинним маслом і сіллю, смажте до м'якості.
Горіхи звільніть від шкаралупи і порубати дрібно ножем.
До вареної квасолі додайте смажену цибулю з жиром, на якому він смажився, додайте горіхи. Перемішайте салат. Спробуйте на сіль. Салат можна подавати до столу, приємного!