Рецепт Пісний майонез з квасолі фото

Пісний майонез з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Соуси , Солоне , Заправки для салатів
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Рецепт смачного соусу з горіховим присмаком з консервованої квасолі без яєць і молока. У ньому також, як і в звичайному майонезі, добре збалансований смак - відмінний соус для заправки салатів.

Опис приготування:

При наявності блендера, майонез з консервованої квасолі можна приготувати менше, чим за 5 хвилин. З даної кількості інгредієнтів вихід готового соусу - 300 мл. Соус можна використовувати для заправки салату, подавати до риби і м'яса.

  • Квасоля консервована - 200 грам
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
пісний майонез з квасолі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. З консервованої квасолі злийте рідину.
пісний майонез з квасолі - фото крок 2
Квасоля подрібніть до пастоподібного стану за допомогою погружного блендера. Додайте сіль, цукор, гірчицю, лимонний сік. Почніть збивати масу, масло вливайте тонкою цівкою.
пісний майонез з квасолі - фото крок 3
Готовий соус остудіть, зберігайте в холодильнику протягом 3 днів.

Схожі рецепти