Пісний майонез з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачного соусу з горіховим присмаком з консервованої квасолі без яєць і молока. У ньому також, як і в звичайному майонезі, добре збалансований смак - відмінний соус для заправки салатів.
При наявності блендера, майонез з консервованої квасолі можна приготувати менше, чим за 5 хвилин. З даної кількості інгредієнтів вихід готового соусу - 300 мл. Соус можна використовувати для заправки салату, подавати до риби і м'яса.
- Квасоля консервована - 200 грам
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти. З консервованої квасолі злийте рідину.
Квасоля подрібніть до пастоподібного стану за допомогою погружного блендера. Додайте сіль, цукор, гірчицю, лимонний сік. Почніть збивати масу, масло вливайте тонкою цівкою.
Готовий соус остудіть, зберігайте в холодильнику протягом 3 днів.