Салат з квасолею і помідорною сальсою
(покроковий рецепт з фото)
Досить ситний і пікантний салатик на кожен день представляю вашій увазі. Ви любите квасоля? Якщо так, то обов'язково спробуйте її в поєднанні з яскравою і апетитною сальсою. Рекомендую рецепт!
Я покажу, як приготувати салат з квасолею і помідорною сальсою, використовуючи відварну квасоля, але при бажанні, ви можете взяти і консервовану. Готового соусу найкраще дати настоятися в холодильнику 1-2 годину, але можна залишити і вже готовий салатик просочуватися смаками і ароматами. Просте, недороге і класне блюдо, яке рекомендую додати в вашу скарбничку.
- Квасоля - 800 грам (відварна або консервована)
- Оливкова олія - 150-200 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Помідори - 3 штуки
- Чилі - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. Квасоля відваріть до готовності, промийте під проточною водою і залиште в друшляку, щоб стекла зайва вода.
2. Вимийте, обсушити і наріжте кубиками помідори.
3. Наріжте перець чилі.
4. Подрібніть цибулю.
5. І петрушку.
6. Вичавіть сік лайма.
7. Додайте всі до помідорів, посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте.
8. Квасоля заправте оливковою олією, перемішайте. Можна також додати сіль і перець. Викладіть зверху сальсу і салат готовий.
9. Якщо салат з квасолею і помідорною сальсою настоїться, буде ще смачніше.
Смачного!
Смачного!