Рецепт Салат з куркою і брокколі фото

Салат з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вітання, мої дорогі! Хочу поділитися з вами рецептом приготування смачного салату з куркою і брокколі. Я думаю, що вам він сподобається, адже поєднання курочки, брокколі, горошку і сиру ідеально!

Опис приготування:

Нижче я поділюся з вами очен простим варіантом, як приготувати салат з куркою і брокколі. Приємного вам апетиту! Сподіваюся вам сподобається це блюдо нітрохи не менше, ніж мені.. Готуйте з любов'ю, а їжте - із задоволенням!

  • Брокколі - 150-200 грам
  • Куряче філе - 150 грам
  • Зелений горошок - 150 грам
  • Оливки - 10-12 штук (без кісточок)
  • Салат листовий - 1 пучок (невеликого розміру)
  • Бринза - 100 грам
  • Спеції, сіль - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
салат з куркою і брокколі - фото крок 1
Спершу поставимо варитися куряче філе. Воду з ним трошки можна підсолити. Як тільки курка звариться, залиште її остигати в бульйоні. Брокколі (якщо у вас свіжий качан), моєму і поділяємо на шматочки-суцвіття. Горошок (якщо у вас свіжий) закидаємо в киплячу (і зовсім трошки підсолену) воду. Варимо його, а через три хвилини додаємо суцвіття брокколі. Разом тримаємо на вогні ще хвилин п'ять, а потім перекладаємо овочі в друшляк і промиваємо їх холодною проточною водою.
салат з куркою і брокколі - фото крок 2
Тепер повернемося до остигнула курочку. Наріжемо її невеликого розміру кубиками. Салатні листя промиємо, обсушити і порвемо руками на будь-якого розміру шматочки. До курочку з салатом тепер перекладемо горошок і брокколі, а також оливки (рідина, в якій вони перебували, потрібно попередньо злити). Всі інгредієнти посоліть, можете додати улюблені спеції. В окремій невеликій ємності зробимо заправку для салату: для цього змішуємо сметану і гірчицю.
салат з куркою і брокколі - фото крок 3
Використовуємо заправку за призначенням, все перемішуємо. Зверху викладіть шматочки бринзи і подрібнену (хоча це не обов'язково) петрушку.

Схожі рецепти