Салат з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Вітання, мої дорогі! Хочу поділитися з вами рецептом приготування смачного салату з куркою і брокколі. Я думаю, що вам він сподобається, адже поєднання курочки, брокколі, горошку і сиру ідеально!
Нижче я поділюся з вами очен простим варіантом, як приготувати салат з куркою і брокколі. Приємного вам апетиту! Сподіваюся вам сподобається це блюдо нітрохи не менше, ніж мені.. Готуйте з любов'ю, а їжте - із задоволенням!
- Брокколі - 150-200 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Зелений горошок - 150 грам
- Оливки - 10-12 штук (без кісточок)
- Салат листовий - 1 пучок (невеликого розміру)
- Бринза - 100 грам
- Спеції, сіль - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Петрушка - За смаком (для прикраси)

Спершу поставимо варитися куряче філе. Воду з ним трошки можна підсолити. Як тільки курка звариться, залиште її остигати в бульйоні. Брокколі (якщо у вас свіжий качан), моєму і поділяємо на шматочки-суцвіття. Горошок (якщо у вас свіжий) закидаємо в киплячу (і зовсім трошки підсолену) воду. Варимо його, а через три хвилини додаємо суцвіття брокколі. Разом тримаємо на вогні ще хвилин п'ять, а потім перекладаємо овочі в друшляк і промиваємо їх холодною проточною водою.

Тепер повернемося до остигнула курочку. Наріжемо її невеликого розміру кубиками. Салатні листя промиємо, обсушити і порвемо руками на будь-якого розміру шматочки. До курочку з салатом тепер перекладемо горошок і брокколі, а також оливки (рідина, в якій вони перебували, потрібно попередньо злити). Всі інгредієнти посоліть, можете додати улюблені спеції. В окремій невеликій ємності зробимо заправку для салату: для цього змішуємо сметану і гірчицю.

Використовуємо заправку за призначенням, все перемішуємо. Зверху викладіть шматочки бринзи і подрібнену (хоча це не обов'язково) петрушку.