Салат з креветками і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Креветки прекрасно поєднуються з багатьма продуктами, особливо зі свіжими овочами. Якщо ви не знаєте, як приготувати салат з креветками і яйцями незвичайним способом, я розкрию секрет в цьому рецепті.
Це дуже простий і легкий салат з креветками і яйцями, який можна сміливо готувати навіть на вечерю і навіть всім тим, хто стежить за фігурою. Як відомо, морепродукти - джерело вітамінів і мікроелементів. Вони ідеально гармонують з багатьма продуктами. В даному випадку це яйця, кукурудза і зелень. Навіть в дієтичному раціоні салат з креветками і яйцями може стати постійним блюдом.
- Креветки - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Кукурудза - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Гірчичне масло - 1 чайних ложок
- Листя салату - 4 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
1. Дуже люблю цей салат з креветками і яйцями. Заправляється він особливим соусом, який готується на основі оливкового масла, гірчиці і гірчичного масла. Попередньо креветки потрібно відварити.
2. Після приготування даємо їм охолонути, а потім очищаємо.
3. Обвалюють їх у борошні і будемо обсмажувати у фритюрі або просто на сковороді з додаванням олії.
4. Потім викладаємо їх на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
5. Готуємо соус: змішуємо гірчицю з гірчичним і оливковою олією, розмішуємо до однорідного стану.
6. В окремій ємності змішуємо нарізані дрібно яйця, кукурудзу і подрібнений кріп. Додаємо кілька столових ложок готового соусу і перемішуємо. Ми залишаємо салат на 10 хвилин.
7. Викладаємо листя салату на блюдо (можна подавати на одному великому блюді, а можна порційно), зверху викладаємо салат. Креветками прикрашаємо в найостаннішу чергу.