Салат з креветками і листям салату
(покроковий рецепт з фото)
У цьому салаті чудово розкриється смак креветок. Адже саме свіжа зелень не забиває смак цих морепродуктів. А приготувати такий салат дуже легко. Він дуже ошатний, свіжий і смачний.
Легкий вітамінний салат, який дуже ошатно виглядає навіть на святковому столі. Приготувати такий салат дуже легко та й часу на приготування його у вас піде зовсім трошки. Я вважаю, що креветки повинні бути інгредієнтом саме таких салатів - зі свіжої зелені. У важких і ситних салатах смак креветок перебивається іншими продуктами, а в цьому нейтральний смак зелені лише підкреслить смак цього корисного морепродукту. Смачна заправка додасть вашому салату приємний аромат і легку кислинку. Щоб додатково прикрасити салат, можна зробити чіпси з сиру. Як приготувати салат з креветками і листям салату ви зможете прочитати в наведеному нижче рецепті і простежити і на покрокових фото. Готуємо!
- Креветки - 300 грам
- Листя салату мікс - 200 грам
- В'ялені помідори - 50 грам
- Помідори черрі - 6-8 штук
- Авокадо - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1, 5-2 Ст. Ложки (за смаком)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)