Салат з креветками американський
(покроковий рецепт з фото)
Салат з креветками американський дуже цікавий несподіваним поєднанням продуктів. Його потрібно спробувати, щоб вирішити подобається він вам чи ні. Я вітаю нові страви і з задоволенням пробую їх!
До американського салату з креветками відмінно підійде заправка для овочевого салату. Її рецепт я давала в попередньому рецепті. Заправку готують зі сколотин, сметани, майонезу із зеленню і соком лайма. Смак салату досить свіжий і легкий саме за рахунок заправки. Салат з креветками американський непогано зберігається в холодильнику. Його можна розглядати і як ситну закуску, адже в ньому є бекон і креветки. Пробуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- Креветки - 230 грам
- Салат "ромайн" - 1 штука
- Бекон - 220 грам
- Перець міні - 5 штук
- Заправка для салату - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Підготувати продукти.
Салат порізати, але краще порвати руками.
На розігрітій сковороді обсмажити зерна кукурудзи.
Обсмажте на сковороді нарізані перці.
Бекон дрібно порізати.
Обсмажити бекон на сковороді і вивантажити на серветку.
У тій же сковороді швидко обсмажити креветки і додайте часник. Креветки повинні порозоветь. Зніміть з вогню.
Всі підготовлені інгредієнти зберіть разом в чаші для салату.
Перед подачею салату заправте його заправка для овочевого салату.