Салат з ковбасним сиром і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Морква в салатах добре поєднується з різними сирами. Пропоную рецепт смачного салату з моркви і ковбасного сиру. Смачно, корисно і просто готується.
Морквину для салату вибираємо соковиту і солодку, зелень підійде будь-яка, за смаком. Так само, замість кунжуту, можна використовувати горіхи або насіння. Для заправки використовуємо оливкову олію.
- Морква - 1-2 штук
- Сир ковбасний - 150 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Шпинат - 1 пучок
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Морковь чистим, трьом на тертці і висипаємо в піалу.
Ковбасний сир тремо на крупній тертці і додаємо до моркви.
Насипаємо в салат порізаний шпинат.
Додаємо кунжут (або колоті горіхи, насіння).
Для заправки використовуємо оливкову олію. Посипаємо салат перцем і все перемішуємо. Якщо потрібно, додаємо сіль.
Салат з ковбасним сиром і морквою готовий. Смачного!