Суп з ковбасним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирні супи мені подобаються своєю текстурою і м'яким смаком. Тому я знаю кілька відмінних рецептів, причому, вони варяться досить швидко і просто. А цей варіант ще і пікантний. Знайомтеся!
Якщо ви втомилися від борщів і солянок, то дана варіація супу вас врятує. Зовсім ні на що не схожа, вона урізноманітнює ваш звичний раціон. Дізнайтеся про те, як приготувати суп з ковбасним сиром і ковбасою. Аромат виходить просто приголомшливим! Решта інгредієнти також варяться швидко.
- Ковбаса копчена - 60 грам
- Сир ковбасний - 40 грам
- Вермішель - 30 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Вода - 1 літр
- Сир плавлений - 1 штука (упаковка)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
У чашу мультиварки дрібно наріжте цибулю, натріть тонко морква, викладіть масло і измельчитечасник. Поставте режим "жарка" з 15 хвилин.
Потім влийте воду і додайте плавлений сир шматочками.
Поставте режим "варка" з 35 хвилин.
Для 10 хвилин до готовності додайте ковбасний сир і ковбасу кубиками.
А при 6 хвилин до готовності внесіть вермішель і сіль. Суп готовий! Смачного!