Піца з ковбасним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Піца з ковбасним сиром готується дуже швидко і просто. Виходить відмінна легка закуска або свого роду сирні хлібці до супу. Крім сиру, можна додати томатну пасту і сушений розмарин. Вперед!
Ковбасний сир багатьма любимо. І вартість його прийнятна для всіх. Мені подобається цей сирний продукт своїм смаком, я часто додаю його на бутерброди. До того ж з ковбасним сиром можна приготувати смачну легку піцу. Можна готувати її без добавок, але в моїй родині люблять помідори, тому основу піци я змащу томатним пюре.
Отже, як приготувати піцу з ковбасним сиром?
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Терті помідори - 5 Ст. Ложок
- Ковбасний сир - 50-80 грам
- Розмарин - - За смаком (по бажанню)
1
Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, оливкового масла і води. Борошно треба обов'язково просіяти - це запорука гарної основи для піци. Замішене до м'якості тісто розкачати до пласта, товщиною 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом або змастіть вершковим або рослинним маслом. Викладіть на підготовлений лист розкачане тісто.
2
Духовку дозволите на 190 градусів.
3
Змастіть тісто тертими помідорами. Добре, якщо попадуться і великі шматочки помідорів.
4
Ковбасний сир наріжте тонкими кружечками.
5
Викладіть нарізану сир на піцу.
6
Випікайте піцу з ковбасним сиром в гарячій духовці протягом 12-15 хвилин.