Рецепт Салат з Кіріешкі фото

Салат з Кіріешкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід , Обід за 30 хвилин
Салати , Страви копчені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Салат з Кіріешкі - калорійний, але дуже смачний, хрусткий салат, який особливо добре подавати з холодним світлим пивом. Шалено простий рецепт салату з Кіріешкі вартий уваги кожного.

Опис приготування:

Як приготувати салат з Кіріешкі:

1. Моркву відварити до м'якості, почистити і нарізати кубиками.

2. Копчену ковбасу і твердий сир нарізати кубиками аналогічного розміру.

3. Перемішуємо ковбасу, сир, морква і кукурудзу (без рідина).

4. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики і рослинне масло (якщо додати сухарики і масло заздалегідь, то сухарики розм'якнуть, і салат не буде хрустким). Перемішуємо - і салат з Кіріешкі готовий!

Смачного!


  • Морква - 2 штуки
  • Ковбаса копчена - 300 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 250 грам
  • Кіріешкі - 150 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Як приготувати салат з Кіріешкі:

1. Моркву відварити до м'якості, почистити і нарізати кубиками.

2. Копчену ковбасу і твердий сир нарізати кубиками аналогічного розміру.

3. Перемішуємо ковбасу, сир, морква і кукурудзу (без рідина).

4. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики і рослинне масло (якщо додати сухарики і масло заздалегідь, то сухарики розм'якнуть, і салат не буде хрустким). Перемішуємо - і салат з Кіріешкі готовий!

Смачного!

Схожі рецепти