Салат з Кіріешкі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з Кіріешкі - калорійний, але дуже смачний, хрусткий салат, який особливо добре подавати з холодним світлим пивом. Шалено простий рецепт салату з Кіріешкі вартий уваги кожного.
Як приготувати салат з Кіріешкі:
1. Моркву відварити до м'якості, почистити і нарізати кубиками.
2. Копчену ковбасу і твердий сир нарізати кубиками аналогічного розміру.
3. Перемішуємо ковбасу, сир, морква і кукурудзу (без рідина).
4. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики і рослинне масло (якщо додати сухарики і масло заздалегідь, то сухарики розм'якнуть, і салат не буде хрустким). Перемішуємо - і салат з Кіріешкі готовий!
Смачного!
- Морква - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Кіріешкі - 150 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Моркву відварити до м'якості, почистити і нарізати кубиками.
2. Копчену ковбасу і твердий сир нарізати кубиками аналогічного розміру.
3. Перемішуємо ковбасу, сир, морква і кукурудзу (без рідина).
4. Безпосередньо перед подачею на стіл додаємо в салат сухарики і рослинне масло (якщо додати сухарики і масло заздалегідь, то сухарики розм'якнуть, і салат не буде хрустким). Перемішуємо - і салат з Кіріешкі готовий!
Смачного!