Салат з квасолею та «Кіріешкі»
(покроковий рецепт з фото)
Додати в салат сухарики буде гарною ідеєю, якщо ви хочете спробувати контраст смаків і текстур. Тільки їх слід внести блюдо при подачі, щоб вони не розмокнули і не зіпсували зовнішній вигляд.
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з квасолею і "кіріешкі" на швидку руку. Всі продукти тут в готовому вигляді, а значить їх потрібно просто змішати. Через бобових в складі блюдо виходить ситним, і в ньому багато білка. Салат відмінно підійде для обіду в будній день.
- "кіріешкі" - 150 грам
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Квасоля червона консервована - 1 штука (банку)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У салатниці змішайте кукурудзу і квасолю, слив з банок рідина.
Додайте в салат сухарики і дрібно нарізану зелень.
Заправте салат майонезом. Додайте сіль і перець. Все ретельно перемішайте. Смачного!