Салат з Кіріешкі і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати простий і смачний салат на швидку руку. Досить мати в холодильнику морква по-корейськи, її можна купити або приготувати самостійно вдома (рецепт шукайте на сайті).
Щоб салат вийшов пікантним, додавайте корейську моркву, посилити смак салату можна також зубчиком часнику або великою кількістю зелені. Я додала рубану петрушку, але також вітається зелена цибуля і свіжий кріп. Кіріешкі можуть змінювати смак салату, тому можна додати сухарики з грибним смаком або зі смаком бекону, експериментуйте!
- Квасоля консервована - 300 грам
- Кіріешкі - 50 грам
- Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Морква по-корейськи - 200 грам
1. Спочатку підготуйте всі необхідні продукти. Відкрийте баночку квасолі, відкиньте її на сито, нехай стече рідина.
2. У салатник з'єднайте морква по-корейський, квасоля, Кіріешкі, майонез і порізану петрушку.
3. Все перемішайте, і салат готовий! Подавайте його відразу до столу, поки хрумтять сухарики. Смачного!