Рецепт Салат з Кіріешкі і квасолею фото

Салат з Кіріешкі і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Морква , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку
Салати , Гірке
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Пропоную приготувати простий і смачний салат на швидку руку. Досить мати в холодильнику морква по-корейськи, її можна купити або приготувати самостійно вдома (рецепт шукайте на сайті).


Опис приготування:

Щоб салат вийшов пікантним, додавайте корейську моркву, посилити смак салату можна також зубчиком часнику або великою кількістю зелені. Я додала рубану петрушку, але також вітається зелена цибуля і свіжий кріп. Кіріешкі можуть змінювати смак салату, тому можна додати сухарики з грибним смаком або зі смаком бекону, експериментуйте!

  • Квасоля консервована - 300 грам
  • Кіріешкі - 50 грам
  • Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Морква по-корейськи - 200 грам
салат з Кіріешкі і квасолею - фото крок 1
1. Спочатку підготуйте всі необхідні продукти. Відкрийте баночку квасолі, відкиньте її на сито, нехай стече рідина.
салат з Кіріешкі і квасолею - фото крок 2
2. У салатник з'єднайте морква по-корейський, квасоля, Кіріешкі, майонез і порізану петрушку.
салат з Кіріешкі і квасолею - фото крок 3
3. Все перемішайте, і салат готовий! Подавайте його відразу до столу, поки хрумтять сухарики. Смачного!

Схожі рецепти