Салат з квасолі з Кіріешкі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний і простий салат. Квасоля для цього салату використовую консервовану, яку можна замінити звичайною відвареної. Ділюся рецептом, як приготувати салат з квасолі з Кіріешкі.
Кіріешкі готую самостійно з білого хліба з додаванням часнику на соняшниковій олії. Можна купити вже готові, але мені захотілося зробити все самому. Квасоля використовую консервовану червону. Якщо використовуєте свіжу, то її варто замочити на добу в холодній воді, після цього вона вариться набагато швидше.
- Квасоля червона консервована - 300 грам
- Яловичина - 0, 4 кілограма
- Огірок - 1 штука
- Хліб білий - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Соняшникова олія - 5 Ст. Ложок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1
М'ясо мою і кладу в каструлю, заливаю водою і доводжу до кипіння, потім прибираю утворилася пінку і варю 40-50 хвилин.
2
Відварене м'ясо дістаю з каструлі і остуджують, потім ріжу дрібними шматочками. Огірок мою і нарізаю смужками.
3
В окрему миску наливаю соняшникову олію, чищу зубчики часнику і відвалів в миску до масла.
4
Хліб нарізаю дрібними кубиками. Сковороду розігріваю і викладаю батон, заливаю соняшниковою олією з часником і обсмажую до рум'яної хрусткої скоринки.
5
У великій мисці змішую консервовану квасолю, Кіріешкі, огірки і м'ясо, за смаком солю і перемішую.
6
Заправляю салат невеликим кількість майонезу і знову перемішую, сразу подаю к столу.