Рецепт Салат з картоплею і сиром фото

Салат з картоплею і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Козиний сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Салати з картоплі популярні в багатьох країнах. Пропоную і вам спробувати один з них. Смачно, ситно, незвично, легко приготувати - все це про це салаті з картоплі.

Салат з картоплі з сиром - це дуже смачне і ситне блюдо. У різних країнах до цих основних інгредієнтів додають і інші - помідори, зелень, бекон. Я хочу поділитися з вами рецептом приготування ось такого салату з картоплею і сиром в головних ролях.

1. Найкраще для салату підійдуть маленькі картоплини, діаметром 4 см. Якщо у вас картопля побільше - поріжемо його нема на дві частини, як маленький, а так, щоб картопля у нас був приблизно 2 з 2 см. Спочатку картоплю ретельно вимиємо, адже салат у нас буде з картоплі з шкіркою.

2. Потім картоплю обсмажуємо до золотистого кольору разом з насінням кунжуту до готовності. Обсмажувати будемо на рослинному маслі на сковороді.

3. Спаржу зваримо на пару протягом 5 хвилин.

4. Рукколу промиємо і обсушити.

5. Викладемо в салатник рукколу, спаржу і картоплю, посолити і перемішати.

6. Козій сир наріжемо на пластинки і злегка розплавити в мікрохвильовій печі.

7. Викладаємо підплавлення сир на салат і скроплюємо салат оцтом або лимонним соком.

Такий салат чудово підійде для не дуже пізньої вечері:)

  • Картопля - 10-12 штук (маленькі картоплини діаметром 4-5 см)
  • Козиний сир - 100 грам
  • Рукола - 50 грам
  • Sparzha - 150 грам
  • Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Оцет або лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
Салат з картоплі з сиром - це дуже смачне і ситне блюдо. У різних країнах до цих основних інгредієнтів додають і інші - помідори, зелень, бекон. Я хочу поділитися з вами рецептом приготування ось такого салату з картоплею і сиром в головних ролях.

1. Найкраще для салату підійдуть маленькі картоплини, діаметром 4 см. Якщо у вас картопля побільше - поріжемо його нема на дві частини, як маленький, а так, щоб картопля у нас був приблизно 2 з 2 см. Спочатку картоплю ретельно вимиємо, адже салат у нас буде з картоплі з шкіркою.

2. Потім картоплю обсмажуємо до золотистого кольору разом з насінням кунжуту до готовності. Обсмажувати будемо на рослинному маслі на сковороді.

3. Спаржу зваримо на пару протягом 5 хвилин.

4. Рукколу промиємо і обсушити.

5. Викладемо в салатник рукколу, спаржу і картоплю, посолити і перемішати.

6. Козій сир наріжемо на пластинки і злегка розплавити в мікрохвильовій печі.

7. Викладаємо підплавлення сир на салат і скроплюємо салат оцтом або лимонним соком.

Такий салат чудово підійде для не дуже пізньої вечері:)

Схожі рецепти