Рецепт Салат «мімоза» з картоплею і сиром фото

Салат «мімоза» з картоплею і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Тунець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Смачний салат укладають шарами і наполягають в холодильнику. За своїм виглядом салат нагадує однойменний квітка, від цього і його назва. Розповім, як приготувати салат «Мімоза» з картоплею і сиром.

Салат ситний і смачний, є безліч варіантів його приготування. В оригінальній рецептурі салат промащують майонезом, але його можна замінити на сметану або грецький йогурт. Можна використовувати різні рибні консерви, такі як: тунець, сардина. Салат до столу подають холодним.

  • Тунець - 100 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
1. Відваріть овочі та яйця, потім очистіть їх. Мартенс відділи Желтков, натріть білки, морква, картопля і сир тремо на крупній тертці. Злийте рідину з тунця і перекладіть рибку в миску, розімніть вилкою.
салат
2. У кулінарне кільце викладіть розім'ятий тунець, утрамбуйте його.
салат
3. Другим шаром викладіть курячі білки і сир, потім змастіть шар невеликою кількістю майонезу.
салат
4. Поверх майонезу укладіть терту моркву, потім трохи посоліть і змастіть морква тонким шаром майонезу.
салат
5. Поверх майонезу викладіть відварну картоплю (шар більше, ніж інших овочів), змастіть його майонезом.
салат
6. Прикрасьте салат тертими на крупній тертці курячими жовтками, приберіть кулінарне кільце і відправте салат в холодильник на кілька годин.

Схожі рецепти