«мімоза» з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися приготувати салат, в якому всі інгредієнти укладаються шарами, то згадайте, що одним з найбільш популярних є "мімоза" з картоплею. Салат виходить ніжним і смачним.
Перед вами простий рецепт "мімози" з картоплею. Це салат, який готують з самих звичайних інгредієнтів. Він не вимагає додаткових фінансових вкладень. Адже в більшості випадків на кухні є морквина, картопля і яйця, плавлений сирок, сардини. Багато полюбили це блюдо якраз за те, що при поєднанні таких звичайних компонентів виходить дивовижний, святковий салат.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сардини консервовані - 1 штука (банку)
- Яйця - 2 штуки
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Вершкове масло - 5 грам
- Майонез - 220 грам
- Петрушка - За смаком
2. Підготуйте перший шар салату. Це буде картопля. Його треба натерти на тертці, яка має отвори середньої величини. Потім викладіть на тарілку і змастіть майонезом.
4. Зварені круто яйця розділіть на жовток і білок. У наступному шарі знадобиться тільки білок. Натріть його на тертці і викладіть поверх сардин. Шар білка змастіть майонезом.
6. Натріть на тертці з середніми отворами зварену і очищену морквину. Викладіть терту моркву поверх шару масла і сиру. На морквину викладіть шар майонезу.