Рецепт «мімоза» з картоплею фото

«мімоза» з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Морква
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви зібралися приготувати салат, в якому всі інгредієнти укладаються шарами, то згадайте, що одним з найбільш популярних є"Мімоза" з картоплею. Салат виходить ніжним і смачним.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт"Мімози" з картоплею. Це салат, який готують з самих звичайних інгредієнтів. Він не вимагає додаткових фінансових вкладень. Адже в більшості випадків на кухні є морквина, картопля і яйця, плавлений сирок, сардини. Багато полюбили це блюдо якраз за те, що при поєднанні таких звичайних компонентів виходить дивовижний, святковий салат.

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сардини консервовані - 1 штука (банку)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Вершкове масло - 5 грам
  • Майонез - 220 грам
  • Петрушка - За смаком
& Quot; Mimosa
1. Перед тим як приготувати"Мімозу" з картоплею, помийте всі овочі і зваріть в підсоленій воді. Потім обдайте холодною водою і очистіть моркву, картоплю і зварені круто яйця. Добре остудіть.
& Quot; Mimosa
2. Підготуйте перший шар салату. Це буде картопля. Його треба натерти на тертці, яка має отвори середньої величини. Потім викладіть на тарілку і змастіть майонезом.
& Quot; Mimosa
3. Відкрийте сардини. Злийте рідину з банки. Сардини придушити виделкою. Викладіть утворилися дрібні шматочки поверх картоплі. Змастіть шар сардин майонезом.
& Quot; Mimosa
4. Зварені круто яйця розділіть на жовток і білок. У наступному шарі знадобиться тільки білок. Натріть його на тертці і викладіть поверх сардин. Шар білка змастіть майонезом.
& Quot; Mimosa
5. Трохи вершкового масла покладіть в морозилку. Натріть шар плавленого сирка, а зверху присипте шаром тертого замороженого масла.
& Quot; Mimosa
6. Натріть на тертці з середніми отворами зварену і очищену морквину. Викладіть терту моркву поверх шару масла і сиру. На морквину викладіть шар майонезу.
& Quot; Mimosa
7. Верхній (останній) шар - це подрібнені яєчні жовтки. Посипте жовтками морквину з майонезом. На жовтки зверху викладіть гілочку зелені. Салат поставте на пару годин в холодильник. Після цього діставайте його і пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти