Салат з картоплею і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування річного салату з картоплі, квасолі і волоських горіхів.
1. Розігрійте духовку до 375 ° F. Запікати волоські горіхи на деку до появи аромату, приблизно 8 хвилин. Злегка остудити, а потім грубо подробити і відкласти в сторону.
2. Закип'ятіть воду в середній каструлі. Готуйте картоплю близько 10 хвилин до м'якості.
3. У киплячу воду покласти квасолю, і варити до м'якості приблизно 5 хвилин.
4. Збийте 2 ст. Ложки вина, йогурт, гірчицю і 1/2 чайної ложки солі в невеликій мисці. Поперчіть. Залийте маслом.
5. Викласти руколу, квасоля і картопля на блюдо. Приправити сіллю і poperčite. Залийте салат заправкою і посипте волоськими горіхами.
- Картопля - 700 грам
- Квасоля - 170 грам
- Біле вино - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Горіхове масло - 2 Ст. Ложки
- Руколою - 90 грам
2. Закип'ятіть воду в середній каструлі. Готуйте картоплю близько 10 хвилин до м'якості.
3. У киплячу воду покласти квасолю, і варити до м'якості приблизно 5 хвилин.
4. Збийте 2 ст. Ложки вина, йогурт, гірчицю і 1/2 чайної ложки солі в невеликій мисці. Поперчіть. Залийте маслом.
5. Викласти руколу, квасоля і картопля на блюдо. Приправити сіллю і poperčite. Залийте салат заправкою і посипте волоськими горіхами.