Рецепт Салат з картоплею і квасолею фото

Салат з картоплею і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування річного салату з картоплі, квасолі і волоських горіхів.

Опис приготування:

1. Розігрійте духовку до 375 ° F. Запікати волоські горіхи на деку до появи аромату, приблизно 8 хвилин. Злегка остудити, а потім грубо подробити і відкласти в сторону.

2. Закип'ятіть воду в середній каструлі. Готуйте картоплю близько 10 хвилин до м'якості.

3. У киплячу воду покласти квасолю, і варити до м'якості приблизно 5 хвилин.

4. Збийте 2 ст. Ложки вина, йогурт, гірчицю і 1/2 чайної ложки солі в невеликій мисці. Поперчіть. Залийте маслом.

5. Викласти руколу, квасоля і картопля на блюдо. Приправити сіллю і poperčite. Залийте салат заправкою і посипте волоськими горіхами.


  • Картопля - 700 грам
  • Квасоля - 170 грам
  • Біле вино - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Горіхове масло - 2 Ст. Ложки
  • Руколою - 90 грам
1. Розігрійте духовку до 375 ° F. Запікати волоські горіхи на деку до появи аромату, приблизно 8 хвилин. Злегка остудити, а потім грубо подробити і відкласти в сторону.

2. Закип'ятіть воду в середній каструлі. Готуйте картоплю близько 10 хвилин до м'якості.

3. У киплячу воду покласти квасолю, і варити до м'якості приблизно 5 хвилин.

4. Збийте 2 ст. Ложки вина, йогурт, гірчицю і 1/2 чайної ложки солі в невеликій мисці. Поперчіть. Залийте маслом.

5. Викласти руколу, квасоля і картопля на блюдо. Приправити сіллю і poperčite. Залийте салат заправкою і посипте волоськими горіхами.

Схожі рецепти