Рецепт Салат з капустою і сьомгою фото

Салат з капустою і сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Салат з капустою і сьомгою - ситний і теплий салат, який ви приготуєте дуже швидко. Капуста знадобиться білокачанна, до неї - спеції. Додамо в салат і яйце. Приготуйте салат, порадуйте рідних!

Цікаве поєднання капусти і сьомги не залишить вас байдужими. Від теплоти капусти прогріється і сьомга і блюдо почне приємно лоскотати ніс ароматами.

Отже, як приготувати салат з капустою і сьомгою?

1. Капусту тонко нашаткуйте.

2. У сковороді на середньо-високому вогні розтопіть масло. Викладіть нашатковану капусту.

3. До капусти в сковороду додайте тмин, розмарин, перемішайте і обсмажуйте до м'якості капусти, періодично помішуючи.

4. В кінці смаження в маленьку миску вбийте яйце. Збийте його виделкою або вінчиком.

5. Яєчну суміш вилийте на капусту, швидко помішуючи, щоб капуста покрилася смаженим яйцем.

6. Обсмажену капусту викладіть в миску (порційні мисочки), додайте до неї нарізану смужками сьомгу.

7. Посипте салат свіжомеленим чорним перцем.

Якщо хочете, додайте в салат з капустою і сьомгою козячий сир, попередньо розкришивши його. До речі, капусту можна швидко обсмажити в сковороді вок.

Салат з капустою і сьомгою готовий!

Смачного!

  • Сьомга - 120 грам
  • Качан капусти - 1/4 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам (можна замінити 2 ст. L. Оливкової)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кмин - За смаком
  • Розмарин сушений - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
Цікаве поєднання капусти і сьомги не залишить вас байдужими. Від теплоти капусти прогріється і сьомга і блюдо почне приємно лоскотати ніс ароматами.

Отже, як приготувати салат з капустою і сьомгою?

1. Капусту тонко нашаткуйте.

2. У сковороді на середньо-високому вогні розтопіть масло. Викладіть нашатковану капусту.

3. До капусти в сковороду додайте тмин, розмарин, перемішайте і обсмажуйте до м'якості капусти, періодично помішуючи.

4. В кінці смаження в маленьку миску вбийте яйце. Збийте його виделкою або вінчиком.

5. Яєчну суміш вилийте на капусту, швидко помішуючи, щоб капуста покрилася смаженим яйцем.

6. Обсмажену капусту викладіть в миску (порційні мисочки), додайте до неї нарізану смужками сьомгу.

7. Посипте салат свіжомеленим чорним перцем.

Якщо хочете, додайте в салат з капустою і сьомгою козячий сир, попередньо розкришивши його. До речі, капусту можна швидко обсмажити в сковороді вок.

Салат з капустою і сьомгою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти