Салат з індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з індички з грибами виходить свіжим, яскравим, весняним. Що стосується грибів, то я використовую свіжі шампіньйони, з ними не треба возитися, вони - соковиті і ароматні. Додам також салат і черрі.
Як приготувати салат з індички з грибами?
1. Філе індички промийте, наріжте кубиками, посипте сіллю і перцем і обсмажте в сковороді на середньо-високому вогні протягом 10 хвилин. У процесі смаження помішуйте.
2. Гриби промийте, просушіть і наріжте тонкими пластинками. Збризніть лимонним соком.
3. Болгарський перець промийте, наріжте смужками.
4. Салат ретельно промийте і просушіть на паперовому рушнику.
5. Помідори черрі розрізати навпіл.
6. На блюдо сервіровки викладіть салату. Йому - обсмажені кубики філе індички, пластинки шампіньйонів, помідори, смужки болгарського перцю. Посипте салат сіллю і свіжомеленим чорним перцем і збризніть оливковим маслом.
Салат з індички з грибами готовий!
Смачного!
- Філе індички - 2 штуки
- Гриби (печериці) - 7-8 штук
- Салат, пучок - 1 штука
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Помідори черрі - 8-9 штук
- Сіль, перець - - За смаком
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
1. Філе індички промийте, наріжте кубиками, посипте сіллю і перцем і обсмажте в сковороді на середньо-високому вогні протягом 10 хвилин. У процесі смаження помішуйте.
2. Гриби промийте, просушіть і наріжте тонкими пластинками. Збризніть лимонним соком.
3. Болгарський перець промийте, наріжте смужками.
4. Салат ретельно промийте і просушіть на паперовому рушнику.
5. Помідори черрі розрізати навпіл.
6. На блюдо сервіровки викладіть салату. Йому - обсмажені кубики філе індички, пластинки шампіньйонів, помідори, смужки болгарського перцю. Посипте салат сіллю і свіжомеленим чорним перцем і збризніть оливковим маслом.
Салат з індички з грибами готовий!
Смачного!