Салат з хліба і помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите салати з сухариками, то цей вам теж сподобається. Тільки головний інгредієнт ми не будемо купувати, а зробимо самі. Все буде максимально натурально і просто. І як же смачно в результаті!
Тут добре простежується італійський стиль, який відбивається у виборі заправки. Цікаво те, що блюдо всього з двох інгредієнтів, але в той же час воно має такий різнобічний смак. Відмінний гарнір для м'яса!
- Помідор черрі - 1 кілограм
- Хліб - 850 грам
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Базилік - 2-3 штук (листок)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Помідори розрізати на половинки або четвертинки.
2. Потім до них додайте порубаний базилік, сіль, перець і подрібнений часник.
3. Також влийте масло і оцет. Все перемішайте.
4. Тим часом наріжте великими кубиками хліб. Помістіть його на деко. Збризніть маслом.
5. Запікайте хліб протягом 10 хвилин в духовці при 200 градусах.
6. А тепер перемішайте сухарі з помідорами. Салат готовий! Смачного!