Рецепт Салат з фаршем фото

Салат з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Салат з фаршем підійде любителям нових смаків і ситної їжі. У цій страві традиційні продукти вдало поєднуються з екзотичними. Підійде як для званого обіду, так і для романтичної вечері.

Опис приготування:

Основне правило для успішного приготування цього салату - фарш повинен бути ніжний, з філе. А так - все досить просто.

Як приготувати салат з фаршем:

1. Цибулину середнього розміру дрібно нарізаємо, змішуємо з фаршем і смажимо до готовності на рослинній олії. Використовуємо середній вогонь, щоб зберегти м'якість нашого страви.

2. Під час смаження готуємо для салату соус. Відварюємо 2 яйця, вибираємо жовтки і подрібнюємо ложечкою. На дрібній тертці натираємо твердий сир. Перемішуємо два інгредієнта зі сметаною або майонезом (ніжніше або гостріше вам хочеться за смаком) до середньо-рідкої консистенції. У соус за бажанням можна додати лимонний сік, який зрадить салату з фаршем приємний післясмак.

3. Для додання екзотичності і незвичайності страви, можна поекспериментувати з додаванням фруктів, я рекомендую яблука або ананаси. Нарізаємо кубиками середньої величини і змішуємо з фаршем.

4. Переходимо до фінальної частини: а саме до підготовки нашого страви до подачі. Соковиті листя салату викладаємо по краю тарілки, в середину – фарш, зверху поливаємо соусом. Руками «рвемо» на дрібні шматочки петрушку і кріп і рівномірно посипаємо ними салат.

5. Деякі господині, слідуючи кулінарної моді, посипають салати смаженими горіхами. У нашому випадку підійде арахіс і волоський горіх.

От і все! Пам'ятайте, що салат з фаршем - унікальне блюдо, яке може використовуватися в безлічі варіацій. Дотримуйтесь основних правил рецепта і фантазуйте!


  • Фарш - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Листя салату- 4 - 6 штук
  • Петрушка - 20 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Яблуко - 1 штука (невеликого розміру, Сочное и твёрдое)
  • Ананас - 50 грам
  • Сметана або майонез- 50 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для смаження)
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Основне правило для успішного приготування цього салату - фарш повинен бути ніжний, з філе. А так - все досить просто.

Як приготувати салат з фаршем:

1. Цибулину середнього розміру дрібно нарізаємо, змішуємо з фаршем і смажимо до готовності на рослинній олії. Використовуємо середній вогонь, щоб зберегти м'якість нашого страви.

2. Під час смаження готуємо для салату соус. Відварюємо 2 яйця, вибираємо жовтки і подрібнюємо ложечкою. На дрібній тертці натираємо твердий сир. Перемішуємо два інгредієнта зі сметаною або майонезом (ніжніше або гостріше вам хочеться за смаком) до середньо-рідкої консистенції. У соус за бажанням можна додати лимонний сік, який зрадить салату з фаршем приємний післясмак.

3. Для додання екзотичності і незвичайності страви, можна поекспериментувати з додаванням фруктів, я рекомендую яблука або ананаси. Нарізаємо кубиками середньої величини і змішуємо з фаршем.

4. Переходимо до фінальної частини: а саме до підготовки нашого страви до подачі. Соковиті листя салату викладаємо по краю тарілки, в середину – фарш, зверху поливаємо соусом. Руками «рвемо» на дрібні шматочки петрушку і кріп і рівномірно посипаємо ними салат.

5. Деякі господині, слідуючи кулінарної моді, посипають салати смаженими горіхами. У нашому випадку підійде арахіс і волоський горіх.

От і все! Пам'ятайте, що салат з фаршем - унікальне блюдо, яке може використовуватися в безлічі варіацій. Дотримуйтесь основних правил рецепта і фантазуйте!

Схожі рецепти