Салат з фаршем м'ясним
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Дуже смачний теплий салат. Цілком може бути повноцінним обідом.
Опис приготування:
Такий салат подається гарячим. Рис треба відварити заздалегідь, а м'ясо обсмажити з цибулею і беконом до готовності на сковороді. Додаємо зелень, овочі, перемішуємо і подаємо. Смачного!
- Фарш яловичий - 300 грам
- Рис відварний - 4 Ст. Ложки
- Болгарський перець - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Кнопка бекону. - 100 грам
Бекон нарізати соломкою. Обсмажити на рослинному маслі. Досить 5 хвилин.
Додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом.
Додайте сирий фарш. Влийте воду. Додайте сіль і перець. Перемішайте і, помішуючи, Уваров всю вологу.
У миску помістіть проварений рис.
Наріжте болгарський перець.
Додайте подрібнену зелень.
До отриманого додайте обсмажену фарш.
Перемішайте і подайте до столу. Заправляти салат не треба. Рослинної олії, на якому готувався фарш, цілком достатньо для соковитості салату. Подається він гарячим.