Салат з фаршем м'ясним
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний теплий салат. Цілком може бути повноцінним обідом.
Такий салат подається гарячим. Рис треба відварити заздалегідь, а м'ясо обсмажити з цибулею і беконом до готовності на сковороді. Додаємо зелень, овочі, перемішуємо і подаємо. Смачного!
- Фарш яловичий - 300 грам
- Рис відварний - 4 Ст. Ложки
- Болгарський перець - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Кнопка бекону. - 100 грам

Бекон нарізати соломкою. Обсмажити на рослинному маслі. Досить 5 хвилин.

Додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом.

Додайте сирий фарш. Влийте воду. Додайте сіль і перець. Перемішайте і, помішуючи, Уваров всю вологу.

У миску помістіть проварений рис.

Наріжте болгарський перець.

Додайте подрібнену зелень.

До отриманого додайте обсмажену фарш.

Перемішайте і подайте до столу. Заправляти салат не треба. Рослинної олії, на якому готувався фарш, цілком достатньо для соковитості салату. Подається він гарячим.