Рецепт Салат з дайконом і куркою фото

Салат з дайконом і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Японська або китайська редька, або білий редис - це все назви дайкона - овоча з більш м'яким смаком, ніж редька або редиска. Подивіться, як приготувати салат з дайконом і куркою, простий і смачний.

Дайкон широко застосовується в стравах азіатської кухні. З нього готують кимчи, пиріжки, подають до суші, темпурі, рибних страв, додають в салати і супи місо, відварюють і подають з соєвим соусом, гасять з морепродуктами, маринують в оцті, сушать і засолюють на зиму.

  • Dajkon - 400 грам
  • Куряча грудка відварна - 1 штука
  • Сир м'який - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Кардамон мелений - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка свіжа - 3 штуки (гілочки)
  • Сіль - За смаком
салат з дайконом і куркою - фото крок 1
Дайкон чистий, промийте під холодною проточною водою, натріть на крупній тертці і злегка посоліть.
салат з дайконом і куркою - фото крок 2
Холодне варене куряче філе розберіть на шматочки невеликої довжини.
салат з дайконом і куркою - фото крок 3
Сир натріть на крупній тертці.
салат з дайконом і куркою - фото крок 4
Для соусу змішайте разом сметану зі спеціями і залиште на 5 хвилин.
салат з дайконом і куркою - фото крок 5
У салатної мисці з'єднайте дайкон, куряче м'ясо, тертий сир, додайте сметанний соус, дрібно нарізану петрушку і все акуратно перемішайте.
салат з дайконом і куркою - фото крок 6
Подайте салат з дайкона з куркою охолодженим. Смачного!

Схожі рецепти