Пікантний салат з дайконом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Восени величезний вибір коренеплодів і було б великою помилкою не зробити цей смачний, соковитий і пікантний салатик. Приступимо!
Для цього салату можна брати як відварну, так і обсмажену курку. Якщо не любите дайкон, замініть його на редис або зелену редьку. Якщо взяти червоний лук або червоний болгарський перець, то салат вийде більш яскравий. Для гостроти можна додати перець чилі. Смачного!
- Курка - 150 грам (відварна)
- Dajkon - 100 грам
- Огірки - 100 грам
- Перець болгарський - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зернова)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть дайкон і натріть на тертці для корейської моркви.
Наріжте тонкою соломкою огірок і очищений перець.
Наріжте цибулю.
Наріжте курку.
Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
Розкладіть, додайте майонез і гірчицю.
Смачного!