Рецепт Салат з куркою і дайконом фото

Салат з куркою і дайконом
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід
Салати
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування салату з дайконом і куркою. У приготуванні даного салату використовується дайкон, але якщо дайкона немає, його легко може замінити редис. Такий салат найкраще подавати до обіду.

Кількість порцій: 6
  • Оливкова олія - 1 За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Dajkon - 150 грам
  • Куряча грудинка - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Ковбасний сир - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Зелений горошок - 100 грам
салат з куркою і дайконом - фото крок 1
1. Для приготування салату морква відварювати ми не будемо (так салат буде більш корисним, і не менш смачним). Морквину промиваємо, очищаємо, і натираємо на тертці. Очищаємо дайкон і, також як морква, натираємо на тертці.
салат з куркою і дайконом - фото крок 2
2. Маленькими кубиками нарізаємо ковбасний сир або натираємо на такий же тертці. Півкільцями нарізаємо цибулю і в соку лимона, хвилин на двадцять, його маринуємо. Потім сік зливаємо, а цибуля додаємо в салат.
салат з куркою і дайконом - фото крок 3
3. Хвилин на десять заливаємо заморожений зелений горошок, потім воду зливаємо, і горошок висипаємо в інші продукти.
салат з куркою і дайконом - фото крок 4
4. Круто відварюємо яйця, шкаралупу очищаємо і маленькими кубиками нарізаємо. Прямо в шкірці відварюємо картоплю, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Картоплю можна натерти і на тертці.
салат з куркою і дайконом - фото крок 5
5. Нарізаємо шматочками заздалегідь відварену курячу грудинку, шкірку знімаємо, а м'ясо відокремлюємо від кістки.
салат з куркою і дайконом - фото крок 6
6. У мисці з'єднуємо все приготовані інгредієнти, перчимо і солимо, додаємо оливкового масла. Все перемішуємо.

Схожі рецепти