Салат з куркою і дайконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з дайконом і куркою. У приготуванні даного салату використовується дайкон, але якщо дайкона немає, його легко може замінити редис. Такий салат найкраще подавати до обіду.
Кількість порцій: 6
- Оливкова олія - 1 За смаком
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Dajkon - 150 грам
- Куряча грудинка - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Ковбасний сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Зелений горошок - 100 грам
1. Для приготування салату морква відварювати ми не будемо (так салат буде більш корисним, і не менш смачним). Морквину промиваємо, очищаємо, і натираємо на тертці. Очищаємо дайкон і, також як морква, натираємо на тертці.
2. Маленькими кубиками нарізаємо ковбасний сир або натираємо на такий же тертці. Півкільцями нарізаємо цибулю і в соку лимона, хвилин на двадцять, його маринуємо. Потім сік зливаємо, а цибуля додаємо в салат.
3. Хвилин на десять заливаємо заморожений зелений горошок, потім воду зливаємо, і горошок висипаємо в інші продукти.
4. Круто відварюємо яйця, шкаралупу очищаємо і маленькими кубиками нарізаємо. Прямо в шкірці відварюємо картоплю, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Картоплю можна натерти і на тертці.
5. Нарізаємо шматочками заздалегідь відварену курячу грудинку, шкірку знімаємо, а м'ясо відокремлюємо від кістки.
6. У мисці з'єднуємо все приготовані інгредієнти, перчимо і солимо, додаємо оливкового масла. Все перемішуємо.