Салат з буряка з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Часом здається, що всі салати придумані і нове вже не з'явиться. Але недавно я спробувала в гостях салат з буряка з квасолею з дуже цікавою заправкою з сиру. Тепер хочу розповісти і вам!
Зверніть увагу на досаліванія салату. Так як в ньому містяться мариновані огірки і сир "сіртакі", він вже буде містити сіль, тому досаліванія краще зробити в самому кінці приготування страви.
- Буряк - 1 штука (велика, відварна)
- Квасоля - 200 грам (консервована або відварна)
- Сир "сіртакі" - 50 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Огірок - 2 штуки (маринований, середній)
- Сік лимона - 1, 5 чайних ложки
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Петрушка - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Зробіть заправку. У чаші змішайте масло, сир, гірчицю і сік лимона. Добре розмішайте.
Наріжте середнім кубиком очищену буряк і перекладіть в салатник.
Додайте до буряка нарізані середнім кубиком огірки і квасолю. З консервованої квасолі попередньо злийте рідину.
Додайте заправку. Солити не поспішайте!
Перемішайте, спробуйте. Якщо необхідно, то досоліть.
Салат не вимагає настоювання, тому сервірують і подавайте до столу.
Смачного!