Салат з ананаса і курки
(покроковий рецепт з фото)
Весна, перші сонячні промені і тепла погода надихнули мене на створення барвистого і смачного салату. Розповім рецепт, як приготувати салат з ананаса і курки з пониженим вмістом жиру.
Куряче м'ясо попередньо відварюю і розбираю на невеликі шматочки. Крім ананаса використовую мандарин, виноград і горіхи. Заправляю салат сметаною і наполягаю в холодильнику. Подаю салат невеликими порціями на салатному аркуші.
- Курка варена - 250 грам
- Селера - 1-2 штук
- Червоний виноград - 10 штук
- Ананас - 500 грам
- Мандарин - 300 грам
- Пекан - 1/4 склянки
- Крем - За смаком
- Що - За смаком
- Салатні листя - За смаком (для подачі)
1. Курку нарізаю невеликими шматочками. Мандарин очищаю від шкірки і білих перетинок, кладу в салатник цільні часточки. Селера нарізаю невеликими шматочками. Виноград мою і розрізаю на 2 частини. Консервований ананас нарізаю кубиком, додаю горіхи.
2. Акуратно перемішую вміст салатника, щоб не пошкодити складові.
3. Заправляю салат сметаною, за смаком солю і знову перемішую.
4. Відправляю салат в холодильник мінімум на 20-30 хвилин, щоб він настоявся і просочився усіма соками.
5. Подаю блюдо порционно, викладаю на салатні листочки.