Рецепт Салат весняний з редискою фото

Салат весняний з редискою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Редис
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви жадаєте дізнатися, як приготувати салат весняний з редискою, то читайте цей рецепт. Нічого складного в приготуванні немає. Салат виходить свіжий, соковитий, по-весняному яскравий. Те, що потрібно

Опис приготування:

Такий салат весняний з редискою дуже сподобається любителям нетрадиційних смакових поєднань - додавання базиліка робить салат дуже незвичайним. Втім, при відсутності базиліка можете додати іншу зелень - петрушку наприклад, або кріп. Вийде теж дуже смачно. Отже, розповідаю, як приготувати салат весняний з редискою:

1. Для початку відваром яйця приблизно 10 хвилин (круто).

2. Очистимо яйця і займемося поки овочами.

3. Для цього редиску моєму і чистимо від бадилля і корінців, нарізаємо тонкими кільцями або часточками. Розміщуємо в салатну миску.

4. Базилік ж рвемо руками прямо над мискою. Остигнули яйця дрібно кришимо.

5. Тепер до наших подрібненим яйцям додамо сметану, перемішаємо, додамо сіль і приправи за смаком, після чого виливаємо таку заправку до решти інгредієнтів.

Готово! Такий рецепт приготування салату весняного з редискою вам обов'язково сподобається, Якщо ви, звичайно, Не проти досить різкого запаху і смаку базиліка. Якщо, повторюся, базилік вам не подобається - замініть його іншою зеленню, і буде вам щастя. Приємного апетиту


  • Базилік - 25 грам
  • Редис - 150 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
Такий салат весняний з редискою дуже сподобається любителям нетрадиційних смакових поєднань - додавання базиліка робить салат дуже незвичайним. Втім, при відсутності базиліка можете додати іншу зелень - петрушку наприклад, або кріп. Вийде теж дуже смачно. Отже, розповідаю, як приготувати салат весняний з редискою:

1. Для початку відваром яйця приблизно 10 хвилин (круто).

2. Очистимо яйця і займемося поки овочами.

3. Для цього редиску моєму і чистимо від бадилля і корінців, нарізаємо тонкими кільцями або часточками. Розміщуємо в салатну миску.

4. Базилік ж рвемо руками прямо над мискою. Остигнули яйця дрібно кришимо.

5. Тепер до наших подрібненим яйцям додамо сметану, перемішаємо, додамо сіль і приправи за смаком, після чого виливаємо таку заправку до решти інгредієнтів.

Готово! Такий рецепт приготування салату весняного з редискою вам обов'язково сподобається, Якщо ви, звичайно, Не проти досить різкого запаху і смаку базиліка. Якщо, повторюся, базилік вам не подобається - замініть його іншою зеленню, і буде вам щастя. Приємного апетиту

Схожі рецепти