Салат весняний з редискою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви жадаєте дізнатися, як приготувати салат весняний з редискою, то читайте цей рецепт. Нічого складного в приготуванні немає. Салат виходить свіжий, соковитий, по-весняному яскравий. Те, що потрібно
Такий салат весняний з редискою дуже сподобається любителям нетрадиційних смакових поєднань - додавання базиліка робить салат дуже незвичайним. Втім, при відсутності базиліка можете додати іншу зелень - петрушку наприклад, або кріп. Вийде теж дуже смачно. Отже, розповідаю, як приготувати салат весняний з редискою:
1. Для початку відваром яйця приблизно 10 хвилин (круто).
2. Очистимо яйця і займемося поки овочами.
3. Для цього редиску моєму і чистимо від бадилля і корінців, нарізаємо тонкими кільцями або часточками. Розміщуємо в салатну миску.
4. Базилік ж рвемо руками прямо над мискою. Остигнули яйця дрібно кришимо.
5. Тепер до наших подрібненим яйцям додамо сметану, перемішаємо, додамо сіль і приправи за смаком, після чого виливаємо таку заправку до решти інгредієнтів.
Готово! Такий рецепт приготування салату весняного з редискою вам обов'язково сподобається, Якщо ви, звичайно, Не проти досить різкого запаху і смаку базиліка. Якщо, повторюся, базилік вам не подобається - замініть його іншою зеленню, і буде вам щастя. Приємного апетиту
- Базилік - 25 грам
- Редис - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
1. Для початку відваром яйця приблизно 10 хвилин (круто).
2. Очистимо яйця і займемося поки овочами.
3. Для цього редиску моєму і чистимо від бадилля і корінців, нарізаємо тонкими кільцями або часточками. Розміщуємо в салатну миску.
4. Базилік ж рвемо руками прямо над мискою. Остигнули яйця дрібно кришимо.
5. Тепер до наших подрібненим яйцям додамо сметану, перемішаємо, додамо сіль і приправи за смаком, після чого виливаємо таку заправку до решти інгредієнтів.
Готово! Такий рецепт приготування салату весняного з редискою вам обов'язково сподобається, Якщо ви, звичайно, Не проти досить різкого запаху і смаку базиліка. Якщо, повторюся, базилік вам не подобається - замініть його іншою зеленню, і буде вам щастя. Приємного апетиту