Овочевий салат з редискою
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо строкатий і святковий, і по-весняному корисний салат. Напевно кожен з вас і сам знає, як приготувати овочевий салат з редискою, але все ж - поділюся своїм рецептом!
Якщо типові салати з використанням редиски у вас вже в печінках сидять, а сезон цього овоча ще тільки починається, рекомендую приготувати овочевий салат з редискою - вельми оригінальний і не обридлий. Рецепт:
1. Для початку перегляньте квасоля, промийте її і наріжте шматочками приблизно в 2-3 см довжиною. Киньте в підсолену воду і проваріть приблизно 10 хвилин.
2. За цей час ми якраз встигнемо підготувати все необхідне для цього простого рецепту овочевого салату з редискою. Помідори і редис моєму і видаляємо черешки, якщо є необхідність.
3. Кожен помідор розрізати на 8 приблизно рівних частин, а редис нарізаємо тонкими кружечками. Складаємо все в миску.
4. Наступним нашим кроком буде вимкнути готову квасолю, і відкинути її на друшляк, щоб і охолола, і вода зайва скла.
5. А цим часом в окремому посуді змішаємо оцет (можна використовувати і звичайний, і винний, або ж взагалі обходитися без нього) і рослинне масло. До них же додамо і приправи за смаком.
6. Ретельно перемішуємо, і вливаємо до овочів. Стручкову квасолю ж викладаємо зверху. Перемішуємо, і можна подавати!
Я сподіваюся, такий ось простий рецепт овочевого салату з редискою вам сподобається. Хай щастить!
- Стручковая фасоль зеленая- 250 грам
- Стручкова квасоля світла- 250 грам
- Помідори - 4 штуки
- Редис - 10 штук
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Для початку перегляньте квасоля, промийте її і наріжте шматочками приблизно в 2-3 см довжиною. Киньте в підсолену воду і проваріть приблизно 10 хвилин.
2. За цей час ми якраз встигнемо підготувати все необхідне для цього простого рецепту овочевого салату з редискою. Помідори і редис моєму і видаляємо черешки, якщо є необхідність.
3. Кожен помідор розрізати на 8 приблизно рівних частин, а редис нарізаємо тонкими кружечками. Складаємо все в миску.
4. Наступним нашим кроком буде вимкнути готову квасолю, і відкинути її на друшляк, щоб і охолола, і вода зайва скла.
5. А цим часом в окремому посуді змішаємо оцет (можна використовувати і звичайний, і винний, або ж взагалі обходитися без нього) і рослинне масло. До них же додамо і приправи за смаком.
6. Ретельно перемішуємо, і вливаємо до овочів. Стручкову квасолю ж викладаємо зверху. Перемішуємо, і можна подавати!
Я сподіваюся, такий ось простий рецепт овочевого салату з редискою вам сподобається. Хай щастить!