Салат з капусти з куркою і редискою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з капусти з куркою і редискою. У приготуванні цієї страви використовується два сорти капусти. Всі інгредієнти дуже добре поєднуються між собою.
Кількість порцій: 4
- Масло оливкове - 1 За смаком
- Куряча грудка - 600 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Пекінська капуста - 200 грам
- Часник - 2 часточки
- Кольрабі - 150 грам
- Сир, косички - 150 грам
- Редис - 150 грам
1. Промиваємо курячу грудинку і хвилин на сорок п'ять-п'ятдесят ставимо її відварюватися з лавровим листом і перцем, додамо туди ще корінці і цибулину. Коли м'ясо звариться, даємо йому охолонути прямо в бульйоні, а потім очистимо від шкірки і відділимо м'ясо від кісток. Великими кубиками нарізаємо м'ясо.
2. Для приготування салату редис краще брати дрібний, але щільний. Серцевина повинна у редису бути білосніжною. Промиваємо редис і нарізаємо його кільцями.
3. Розплітаємо косичку копченого сиру і нарізаємо його маленькими шматочками. Використовувати тут можна і ковбасний підкопчений сир.
4. На листя розбираємо пекінську капусту, промиваємо, воді даємо повністю стекти. Після того як стече вода, лиття капусти нарізаємо НЕ тонкою соломкою.
5. Від шкірки очищаємо кольрабі, і нарізаємо тоненькою соломкою (можна натерти на великій тертці).
6. У мисці змішуємо нарізані овочі, сир і м'ясо. Додаємо сюди подрібненого часнику, podsalivaem, додаємо оливкового масла, перемішуємо. Додаємо трохи петрушки.