Салат «Уральський простір»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "уральський простір" - популярне і просте в приготуванні блюдо, яке відмінно підійде для святкового столу. У салаті дуже гармонійно поєднується куряче філе, сухарики і свіжі овочі.
Приготуємо салат "уральський простір" в домашніх умовах. Куряче філе потрібно відварити до готовності, потім остудити і нарізати кубиками. Батон нарізаємо кубиками і підсушують в духовці або на сковороді. Змішуємо в салатниці куряче філе, сухарики, порізаний огірок і салат. Солимо і перчимо до смаку, додаємо тертий сир і майонез. Ретельно перемішуємо і ставимо салат на 1 час в холодильник (перед подачею на стіл). Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Салат - 1 штука (пучок)
- Огірок - 3 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Кнопка - 100 грам
- Майонез - 150 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
Куряче філе варимо в підсоленій киплячій воді до повної готовності. Можна додати лаврушку і перець горошком.
З батона зрізаємо корочку і нарізаємо м'якоть кубиками. Підсушуємо батон в духовці або на сухій сковороді, щоб вийшли сухарики.
Промиваємо та нарізаємо салат.
Огірки промиваємо та нарізаємо кільцями і ще раз навпіл.
Остигнуло куряче філе нарізаємо кубиками.
Сир натріть на крупній тертці.
З'єднуємо всі інгредієнти в глибокій ємності. Заправляємо салат майонезом, ретельно перемішуємо. Сіль і перець за смаком.
Смачного!