Рецепт Салат Уральський самоцвіт фото

Салат Уральський самоцвіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Червона риба
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат Уральський самоцвіт - дуже популярний салат, адже готується просто і без особливих зусиль. Фішкою салату є солона червона риба, якої прикрашається страву. Наполегливо рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування салату"Уральський самоцвіт" . Відваріть в мундирах картоплю і моркву. Яйця зваріть круто. Викладаємо салат шарами, спершу шар тертої картоплі, потім майонез. Далі подрібнені крабові палички і тертий білок, потім знову майонез. Наступний шар - терта морква, яку також покриваємо майонезом і присипаємо тертим жовтком і подрібненою зеленню. Прикрашають салат самоцвіти - квадратні шматочки червоної риби. Ставимо готовий салат в холодильник на 1 годину для просочення. Хай щастить!

  • Картопля - 500 грам (зварений)
  • Морква - 250 грам (зварений)
  • Яйця - 5 штук (зварені круто)
  • Крабові палички - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Червона риба - За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
салат Уральський самоцвіт - фото крок 1
Відварну картоплю очищаємо і трьом на дрібній тертці. Викладаємо шар картоплі в салатницю, надаючи йому круглу форму. Зверху змащуємо майонезом.
салат Уральський самоцвіт - фото крок 2
Крабові палички подрібнюємо і викладаємо наступним шаром. На палички викладаємо тертий яєчний білок.
салат Уральський самоцвіт - фото крок 3
Знову змащуємо салат майонезом.
салат Уральський самоцвіт - фото крок 4
Бока і верх салату прикрашаємо тертою морквою.
салат Уральський самоцвіт - фото крок 5
Покриваємо морквяний шар майонезом зверху і збоку. Присипаємо тертим яєчним жовтком і подрібненою зеленню. Прикрашаємо салат самоцвітами (порізаної квадратиками червоною рибою). Ставимо страву в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти