Салат Уральський самоцвіт
(покроковий рецепт з фото)
Салат Уральський самоцвіт - дуже популярний салат, адже готується просто і без особливих зусиль. Фішкою салату є солона червона риба, якої прикрашається страву. Наполегливо рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування салату "уральський самоцвіт" . Відваріть в мундирах картоплю і моркву. Яйця зваріть круто. Викладаємо салат шарами, спершу шар тертої картоплі, потім майонез. Далі подрібнені крабові палички і тертий білок, потім знову майонез. Наступний шар - терта морква, яку також покриваємо майонезом і присипаємо тертим жовтком і подрібненою зеленню. Прикрашають салат самоцвіти - квадратні шматочки червоної риби. Ставимо готовий салат в холодильник на 1 годину для просочення. Хай щастить!
- Картопля - 500 грам (зварений)
- Морква - 250 грам (зварений)
- Яйця - 5 штук (зварені круто)
- Крабові палички - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Червона риба - За смаком
- Зелень - 1 За смаком
Відварну картоплю очищаємо і трьом на дрібній тертці. Викладаємо шар картоплі в салатницю, надаючи йому круглу форму. Зверху змащуємо майонезом.
Крабові палички подрібнюємо і викладаємо наступним шаром. На палички викладаємо тертий яєчний білок.
Знову змащуємо салат майонезом.
Бока і верх салату прикрашаємо тертою морквою.
Покриваємо морквяний шар майонезом зверху і збоку. Присипаємо тертим яєчним жовтком і подрібненою зеленню. Прикрашаємо салат самоцвітами (порізаної квадратиками червоною рибою). Ставимо страву в холодильник на 1 час. Смачного!