Салат «улюбленому татові»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат"улюбленого тата" я роблю з вареним м'ясом і маринованими грибами. Готується просто, виходить смачно. Спробуйте.
Опис приготування:
Вперше салат"улюбленого тата" я зробила на 23 лютого, в день захисника вітчизни. Ми чекали тата з роботи з щедро накритим столом. Я знайшла цей безіменний на той момент салатик в інтернеті і приготувала. Папа був задоволений. Тому, я вирішила дати салату відповідну назву. Так і народився салат"улюбленого тата" . Смачного.
- Варене м'ясо - 150 грам (може бути будь-яке м'ясо. Я взяла яловичину.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки (розділіть їх на два шари.)
- Мариновані гриби - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Майонез - 50 грам
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, приступимо. Поставте в каструлю варитися яйця і моркву. Ріпчасту цибулю почистіть, наріжте, викладіть в чашку і замаринуйте. Залийте оцтом, додайте сіль і цукор. Ми залишаємо на 15 хвилин.
Салат"улюбленого тата" листковий. Перший шар - це відварне м'ясо. Наріжте його маленькими шматочками і викладіть на дно салатниці.
Наступні шар - маринована цибуля. Змастіть майонезом.
Яйця і моркву зварилися. Яйця натираємо на дрібній тертці прямо в салатницю.
Поверз яєць йдуть гриби, дрібно нарізані.
Тепер натераем на крупній тертці моркву.
Зверху йде ще одне яйце. Прикрашаємо петрушкою. Салат"улюбленого тата" готовий!