Рецепт Салат «столичний» з м'ясом фото

Салат «столичний» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Морква
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Розповім сьогодні, як приготувати салат "столичний" з м'ясом! смачний, ситний і дуже святковий. Його багато хто називає "олів'є з м'ясом", але саме яловичина перетворює цей салат в "столичний"! пробуємо!

Рецепт, який підкаже, як приготувати салат "столичний" з м'ясом, перед вами, і я впевнена, що вам дуже сподобається це блюдо. Як на мене, це гідна альтернатива всім приївся "олів'є" : начебто і схоже, але все-таки різниця є.

  • Яловичина - 400 грам
  • Огірки мариновані - 200 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Яйця - 5 штук
  • Горошок консервований - 1 штука(1 банку)
  • Майонез - За смаком (для заправки, можна замінити сметаною)
  • Морква - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
салат
1. Відваримо картоплю "в мундирах" і морквину, а також яйця "круто" і яловичину - до готовності. Варимо все окремо, крім картоплі та моркви - їх можна і разом зварити. Зливаємо воду, охолоджуємо.
салат
2. А тепер просто подрібнюємо все інгредієнти. Мариновані огірочки добре відцідити перед додаванням.
салат
3. З консервованого горошку зцідити рідину і додамо до інших складових. За смаком солимо і перчимо салат.
салат
4. Ну от і все! Нехай салат хоча б півгодини постоїть в холодильнику перед подачею - і його можна подавати!

Схожі рецепти