Салат «столичний» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім сьогодні, як приготувати салат "столичний" з м'ясом! смачний, ситний і дуже святковий. Його багато хто називає "олів'є з м'ясом", але саме яловичина перетворює цей салат в "столичний"! пробуємо!
Рецепт, який підкаже, як приготувати салат "столичний" з м'ясом, перед вами, і я впевнена, що вам дуже сподобається це блюдо. Як на мене, це гідна альтернатива всім приївся "олів'є" : начебто і схоже, але все-таки різниця є.
- Яловичина - 400 грам
- Огірки мариновані - 200 грам
- Картопля - 8 штук
- Яйця - 5 штук
- Горошок консервований - 1 штука(1 банку)
- Майонез - За смаком (для заправки, можна замінити сметаною)
- Морква - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
1. Відваримо картоплю "в мундирах" і морквину, а також яйця "круто" і яловичину - до готовності. Варимо все окремо, крім картоплі та моркви - їх можна і разом зварити. Зливаємо воду, охолоджуємо.
2. А тепер просто подрібнюємо все інгредієнти. Мариновані огірочки добре відцідити перед додаванням.
3. З консервованого горошку зцідити рідину і додамо до інших складових. За смаком солимо і перчимо салат.
4. Ну от і все! Нехай салат хоча б півгодини постоїть в холодильнику перед подачею - і його можна подавати!