Салат «Поросята» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний, ситний і красивий листковий салат з овочами, курячим філе і зернами граната! До Нового року пропоную прикрасити салат маленькими поросятами з перепелиних яєць!
Опис приготування:
Ніяких складнощів при приготуванні салату"Поросята" немає. Відмінною особливістю є те, що шари салат не промазують майонезом в міру їх викладання, а перемішують з майонезом окремо кожен шар в мисці, а потім вже укладають в кільце! Як приготувати салат"Поросята" на Новий рік запрошую подивитися в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 200 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Буряк - 1 штука (невелика)
- Гранат - 0, 5 штуки (зерна)
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйце перепелине - 2-3 штук (для декору)
- Варена ковбаса - 1 скибочку (для декору)
- Маслини - 1 штука (для декору)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі і перепелині яйця заздалегідь відваріть. Буряк і картоплю відваріть в підсоленій воді. Курячі грудки також заздалегідь відварити в підсоленій воді або приготуйте в мультиварці.
Коли все підготовлено і охололо, приступимо до приготування салату. Картопля очистіть, натріть на крупній тертці і змішайте за смаком з майонезом, сіль за смаком. 1 шар: картопля, заправлений майонезом. Кулінарне кільце діаметром 14-16 см.
Куряче філе наріжте кубиками, заправте майонезом, посоліть і викладіть другим шаром.
Буряк очистіть, натріть на крупній тертці, заправте майонезом, посоліть і викладіть третім шаром.
4 шар: варені курячі яйця. Тут на Ваш смак. Можете також заправити яйця майонезом, а можете викласти без нього.
Останнім шаром викладіть зерна граната і приберіть салат в холодильник на 1-2 годину.
Потім акуратно зніміть кільце, прикрасьте салат маленькими поросятами з перепелиних яєць, ковбаси і маслин.
Щасливого Нового року!