Салат «Олів'є» з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Не один Новий Рік не обходиться без м'ясного салату "олів'є"! Але що ж робити тим, хто не вживає м'ясо? Пропоную альтернативний варіант - вегетаріанського "олів'є" з морською капустою і маслинами.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування салату "олів'є" з капустою. У цьому салаті немає ніякого м'яса, адже салат у нас вегетаріанський.
Присутні тільки овочі: морська капуста, маслини, огірок, картопля, морква. Також я додаю в салат адигейський сир - він надає страві особливу ніжність. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 600 грам
- Горошок консервований - 1 штука (банку)
- Сир Адигейський - 150 грам
- Маслини - 20 штук
- Капуста морська - 100 грам
- Огірки солені - 3 штуки
- Майонез - 250 мілілітрів
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Нарізаємо овочі дрібними кубиками і засипаємо в глибоку миску.
Подрібнюємо морську капусту додаємо до овочів.
Готово! Смачного!