Рецепт Салат «Олів'є» з капустою фото

Салат «Олів'є» з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морепродукти , Огірок , Морська капуста
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 45 хв.

Не один Новий Рік не обходиться без м'ясного салату"Олів'є" ! Але що ж робити тим, хто не вживає м'ясо? Пропоную альтернативний варіант - вегетаріанського"Олів'є" з морською капустою і маслинами.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування салату "олів'є" з капустою. У цьому салаті немає ніякого м'яса, адже салат у нас вегетаріанський.

Присутні тільки овочі: морська капуста, маслини, огірок, картопля, морква. Також я додаю в салат адигейський сир - він надає страві особливу ніжність. Хай щастить!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 600 грам
  • Горошок консервований - 1 штука (банку)
  • Сир Адигейський - 150 грам
  • Маслини - 20 штук
  • Капуста морська - 100 грам
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Майонез - 250 мілілітрів
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Картоплю і моркву відваріть в мундирах до готовності. Остудіть і очистіть.
салат
Нарізаємо овочі дрібними кубиками і засипаємо в глибоку миску.
салат
Ріжемо кубиками огірки і сир, засипаємо в миску. Маслини нарізаємо кільцями.
салат
Подрібнюємо морську капусту додаємо до овочів.
салат
Заправляємо салат майонезом, додаємо спеції за смаком. Ретельно все перемішуємо.
салат
Готово! Смачного!

Схожі рецепти