Рецепт Салат «Олів'є» з капустою фото

Салат «Олів'є» з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Морепродукти, Огірок, Морська капуста
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Не один Новий Рік не обходиться без м'ясного салату "олів'є"! Але що ж робити тим, хто не вживає м'ясо? Пропоную альтернативний варіант - вегетаріанського "олів'є" з морською капустою і маслинами.

До вашої уваги - класичний рецепт приготування салату "олів'є" з капустою. У цьому салаті немає ніякого м'яса, адже салат у нас вегетаріанський.

Присутні тільки овочі: морська капуста, маслини, огірок, картопля, морква. Також я додаю в салат адигейський сир - він надає страві особливу ніжність. Хай щастить!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 600 грам
  • Горошок консервований - 1 штука (банку)
  • Сир Адигейський - 150 грам
  • Маслини - 20 штук
  • Капуста морська - 100 грам
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Майонез - 250 мілілітрів
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Нарізаємо овочі дрібними кубиками і засипаємо в глибоку миску.
салат
Подрібнюємо морську капусту додаємо до овочів.
салат
Готово! Смачного!

Схожі рецепти