Рецепт Салат «морський» фото

Салат «морський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На вечерю , На полуденок , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Простий рецепт салату"Морський" сподобається тим, хто любить рибу і морепродукти, а також салати з їх використанням. Досить простий у приготуванні, але смачний і оригінальний салат.

Опис приготування:

Салат для любителів морепродуктів. Морську капусту можна взяти свіжу, або відварити суху. Цибулю і часник наріжте і злегка обсмажте. Потріть моркву і поріжте сьомгу. Змішайте всі інгредієнти, додайте олію зі сковороди після лука, соєвий соус, оцет, червоний перець. Добре перемішайте і подайте на стіл. Смачного!

  • Капуста морська - 400 грам (або 30 г. Сушеної)
  • Сьомга - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець червоний пекучий - За смаком
салат
Суху морську капусту замочіть на годину у воді, потім відваріть протягом 40 хвилин. Або візьміть свіжу.
салат
Цибулю і часник подрібніть і обсмажте.
салат
Змішайте їх з капустою.
салат
Додайте терту моркву, шматочки сьомги, масло з сковороди після лука, соєвий соус, оцет, червоний перець і добре перемішайте. Можна подавати морської салат на стіл.

Схожі рецепти