Салат «морський»
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату "морський" сподобається тим, хто любить рибу і морепродукти, а також салати з їх використанням. Досить простий у приготуванні, але смачний і оригінальний салат.
Салат для любителів морепродуктів. Морську капусту можна взяти свіжу, або відварити суху. Цибулю і часник наріжте і злегка обсмажте. Потріть моркву і поріжте сьомгу. Змішайте всі інгредієнти, додайте олію зі сковороди після лука, соєвий соус, оцет, червоний перець. Добре перемішайте і подайте на стіл. Смачного!
- Капуста морська - 400 грам (або 30 г. Сушеної)
- Сьомга - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
Суху морську капусту замочіть на годину у воді, потім відваріть протягом 40 хвилин. Або візьміть свіжу.
Цибулю і часник подрібніть і обсмажте.
Змішайте їх з капустою.
Додайте терту моркву, шматочки сьомги, масло з сковороди після лука, соєвий соус, оцет, червоний перець і добре перемішайте. Можна подавати морської салат на стіл.