Салат «Малібу»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Кохаю, коли в стравах поєднуються різні текстури. У звичайних стравах це зустрінеш не часто, але на свята можна постаратися. Особливо це приємно відчути в святкових салатах.
Опис приготування:
А ще мені подобаються прості страви. І ось в цьому рецепті все зійшлося. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат"Малібу" . Не знаю, з чим пов'язана ця назва, так як інгредієнти прості і доступні. Але головне поєднання м'якої ковбаси і сиру з сухариками сподобається всім без винятку. Також можете додати помідор, але і без нього вийшло добре.
- Листя салату - 6 штук
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Сухарі - 50 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Промийте і нарвіть листя салату.
Наріжте соломкою ковбасу.
Те ж саме зробіть і з сиром.
Змішайте всі нарізані інгредієнти з салатом і сухарями. Заправте салат майонезом. Перед подачею укладіть на листя. Смачного!