Салат «Малібу» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Вам, напевно, не терпиться дізнатися що за салат такий"Малібу" , я вам відповім, кожен його готує за своїм, тому єдиного варіанту немає, і я вам пропоную рецепт салату"Малібу" з куркою
Опис приготування:
Це найпростіший салат, який легко готується, але тим не менше він стане справжнім надбанням святкового столу.
- Копчена грудка куряча - 500 грам
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- М'який сир - 200 грам
- Сухарики - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
Для початку нам потрібно підготувати продукти для салату: огірки і помідори промити під проточною водою, обсушити паперовим рушником і видалити плодоніжки. У курки видалити кістки і шкіру. І приступаємо до готування, огірки потрібно спочатку розрізати навпіл, потім уздовж по всій довжині на кілька частин і нашаткувати поздовжніми кубиками.
Куряче філе, ми очистили від шкіри і кісток. І тепер його потрібно нарізати на дрібні шматочки.
Помідори візьміть не дуже водянисті, інакше всі продукти в салаті будуть плавати в огіркової-помідорному розсолі. Помідори наріжте на кубики середнього розміру
Всі інгредієнти змішайте в салатниці, зверху натріть на великій тертці натріть сир.
Не забудьте в салат додати сухарики, а після заправте майонезом. Смачного!